ATB Wandelgroep: “De Dikke Voeten”

Indien je geen kilometervreter bent, maar een aangename recreatieve wandeling je meer aanspreekt, dan zijn onze natuurvriendenwandelingen hetgeen je zoekt. Onze wandelactiviteiten, waaraan elk ATB-lid mag deelnemen, trachten een zo geslaagd mogelijke koppeling te maken tussen een sportieve vrijetijdsbesteding en een bewust milieu beleven.

Vrijdagavondwandelingen
In de maanden mei en juni wordt er in aangename vriendenkring elke vrijdagavond gewandeld in het Vaartland.

Zondagnamiddagwandelingen
Eénmaal per maand trekken we erop uit voor een zondagnamiddagwandeling. Een wandeling die in de winter niet over een te grote afstand moet voeren en niet te ver weg is van onze thuisgemeente. Naarmate het zonnetje terug meer van zich laat spreken, zullen we verdere oorden opzoeken en grotere afstanden trachten af te leggen. Meestal kunnen kinderwagens mee op de gekozen trajecten met afstanden van zes maximum negen kilometer.

Stadsbezoek
Een culturele stadswandeling met een professionele gids voert ons éénmaal per jaar naar steden zoals Brussel, Brugge, Mechelen, Sint Truiden … voor een museumbezoek, een geschiedkundige en/of folkloristische benadering.

Wandelweekends
Enkele van de mooiste stukjes van ons land, de kuststreek en de Ardennen, worden een paar maal per jaar bezocht tijdens onze wandelweekends. Hier verblijven we in in een hotelletje of mutualiteitshome.

Hoge Venen weekend en All-in weekend
Deze toppers, en het dient onderstreept, zijn bij ons steeds een familiegebeurtenis. We verblijven dan in één van onze natuurvriendenhuizen; hier geen grote luxe maar evenmin een armoedig optrekje. Als Natuurvrienden kennen we het juiste evenwicht.

Reizen
Ook tijdens de door ATB georganiseerde reizen is er ruimschoots aandacht voor het wandelgebeuren.

Je merkt het: we hebben een uitgebreid wandelgamma aan te bieden.

Raadpleeg de agenda voor al onze wandelactiviteiten.
Info via Louis Schaerlaecken: 03/886.50.76 of Albert Op de Beeck: 0477/28.67.49.

Meedoen kan door je lidmaatschapsbijdrage te betalen. Dit lidmaatschap geeft ook recht op deelname aan alle activiteiten van ATB De Natuurvrienden Willebroek